Sibylla på torget ...

Varför blev det inte soppkök i år heller? Precis som tidigare år har tankarna om att hjälpa dem som inte har någon eller någonting alls, inte blivit mer än tankar. Lik förbannat ligger det en stor hög med paket under granen och alldeles för mycket mat i kylen till oss som har mer än vi vågat önska.
Vi vill i alla fall att alla ska skänka en liten tanke på dem som inte har det du har i jul.
Vem vet, nästa gång kanske man får slita sig från alla nära och kära och alla måsten,  och dela ut minestrone på dopparedan! Varför inte?

Favorit i repris..  
Det blev inget julbort i år heller, sånt tjafs har vi inte tid med. Vi kör på som förra året med ALLT som julen har att erbjuda: Sibylla, köttbullar med mos och alla tillbehör, precis vad ett par utsvultna fotografer kan behöva......

Dessutom fick vi lagad lunch av Håkan i form av lutfisk! Helt ovetande om vad vi gett oss in på får den slurpiga firren helt okej betyg, god smak men kanske lite schhluurpig i konsistensen! Den lixom slank ner i halsen! 

Efter jul ska Amanda introducera sin nationalrätt: Värmländsk hackkorv! Sedan är det Petras tur, kanske med köpta revbensspjäll från Sexdrega. För det är ju nationalrätt där? eller kanske något norskt.... 
Jaja, den som lever får se!

Puss på er och ta hand om varandra i jul ♥

Njut lite av vår lilla julhälsning också.. Bara för er..



Extraöppet

Nu hela denna vecka har vi somsagt öppet till klockan 19, måndag-fredag. Så passa på att gör era sista almanackor, framkallningar, inramningar och allt det där andra innan jul! :-)

VÄLKOMNA!

Ebba - söt som socker


Så himla fint luciatåg

Det här fina Luciatåget var precis inne och levereade!
Gud så fint, man blev nästan lite tårögd :')





Våra öppettider fram till jul:

Denna vecka (v. 50):
Mån-Fre :10-18
Lör:10-15
Sön:13-17


Nästa vecka (v. 51)
Mån-Fre: 10-19
Lör/Julafton: STÄNGT

Välkomna & God Jul!


Nissarna Elina & Simon ♥


Familjen Waderoth!


Linn & Co! :-)


Liam - en sån goding!


Oliver 7 veckor ung!


RSS 2.0