Fars dagsfotografering med Ida och Melwin


BUS eller GODIS

Glad Halloween!!

Små knackningar på dörren, och jag öppnar, där står det fyra knattar som fnissar, prasslar och tillslut får fram "BUS eller GODIS", lite sugen är man på att säga BUS, men tänk om de inte har kommit på något bus, eller att de klurat ut något alldeles för bra, nej, jag tar den enkla vägen, en peng och lite godis.

Men OJ va söta de är!!

Tuva fastnade oxå på lite spökiga så där alldeles lagom farliga bilder! Lite duggregn, lite tårar och framförallt varför måste jag ha något över huvudet,, bläää..

Vi fotar gärna era små bustroll "spök-häx-skelett-prins-prinsessa" också, välkomna in Velins foto, Svenljunga 0325- 176 60





Löv under fötterna? Nej tack!

Den här lilla solstrålen drev runt som en glad virvelvind i studion och det enda han inte gillade höstlöven som på något konstigt sätt hela tiden fastnade under fötterna,
hysteriskt roligt tyckte jag och föräldrarna, det tyckte inte Isak själv! :-)


Gravid ♥ Baby


Jeanette, Jimmy och Casper kom hit och gjorde en mysig gravidfotografering, några månader senare hade de med sig sin nya lilla familjemedlem Celise :-)

Kom när du är gravid och få en babyfotografering på köpet ♥


Milo & Melwin

De här rockiga små gossarna var i studion förra veckan och här är några av de härliga bilderna :-)


Höstens grymmaste erbjudande - Bli sminkad och fotograferad för bara 150 kr!

Under utvalda dagar v. 47 erbjuder vi er att bli sminkade och fotograferade för bara 150 kronor!
Sedan köper du endast de bilder du själv vill ha!

Yogainstruktör, skogshuggare, tjejgänget, farmor, hundarna?

Passa på att boka nu, vi har endast begränsade platser! 0325-176 60 eller i butiken :-)

Samarbete mellan Velins Foto & Maria Caap.


Mina pappor är de bästa papporna i hela världen ...

Den 13 november är det Fars Dag och då firas pappor runt om i hela Sverige inkluderat mina. Jag har det lite extra lyxigt för jag har 2 pappor, inte som ett homosexuellt par utan en bonus och en biologisk, men i mina öron låter det fel att säga bonus och biologisk. Jag vill bara säga slätt och enkelt att jag har två. Inte konstla till det, de betyder lika mycket för mig, och jag är så glad att de båda finns med i mitt liv,  fast på olika sätt.

Funderat lite fram och tillbaka den dagen jag gifter mig, ska vi ha halvtid då??,, och byta plats på papporna under middagen, kanske efter huvudrätten eller mitt i. Ska de leda mig halvägs in i kyrkan eller kanske en på vardera sida, ifall att jag svimmar, kan det ju vara bra att ha en på vardera sida. eller vart ska jag göra av dem då. Hmm det kommer nog att lösa sig!
Däremot när det är tal är det ju bra för då behöver de inte känna sig så ensamma och utstirade, utan de kan göra som de brukar peppa/syka varandra. Jan tar alltid komandot och peppar Tobban som kommer över sin scenskräck och lyckas få fram de mest underbara talen och Jan som avslappnad talare fixar det galant som vanligt. Sen en sak till, alla mina syskon är mina, inte hela eller halva eller låsats. Jag älskar alla precis som de är. En stor och härlig familj kan aldrig bli för mycket, eller?

Nu till det väsentliga... 

Du glömmer väl inte bort att fira just din pappa på fars dag? härliga och praktiska presenter till pappsen är väll vad man brukar ge, slipsen, kalsongerna och chockladasken. Men nu är det nya tag som gäller!! Hitta på något speciellt och personligt istället.

Det lilla extra, och vad är det då som är det bästa en pappa kan få? Jo det ska jag tala om, fina bilder på sina barn, eller en snygg bild på sin fru/sambo, eller varför inte en liten kul bild på husdjuren.

Passa på att skäm bort din underbara pappa med något unikt och personligt som med en härlig bild på dig själv, eller kanske tillsammans med din pappa, blir det inte av innan den 13 nov,  kan du alltid tänka att dina julklappar är säkrade.

Ta dig nu i kragen och boka omgående, så att det blir av denna gången!!
Velins foto 0325-176 60






Från Höst till Vinter...

Brummande på väg till jobbet !!, och på höger och vänster sida,  sveper man förbi underbara platser och miljöer, som är de perfekta ställena för fotograferingar. Detta är säkert en sysselsättning alla fotografer håller på med, spana efter platser till nästa fotosession. 
Just denna morgon låg solen perfekt och det riktigt gnistrade i de höga grässtråna, den första frostnatten hade kommit.
Inspirationen kommer igång,  och jag blir sjukt sugen på att fånga ögonblicken. Vilken tur man!!!  våran praktikant på plats och jag tvingar med henne ut!!

Paula en söt tjej som passade ypperligt ...


Paula:

"Jag heter Paula Blomgren och kommer från Tranemo, och går sista året på John Bauer med inriktningen it-media. För ett tag sen fick jag möjlighet att ha min apu hos de härliga tjejerna Amanda och Petra i två veckor! Bemötandet jag fick när jag kom och hälsade på var helt underbart och jag kände med en gång att här skulle jag trivas! Under veckorna som har gått fick jag testa på det mesta i deras butik, redigera bilder, framkalla analoga och digitala bilder, göra kollage och album, vara modell, och såklart städa och dona. Jag fick också fota Petras lilla dotter, helt oförberett, var längesen jag var så nervös! Där stod jag och fota och Petra bara tittade på, men det slutade bra och fick några bra bilder på den lilla tösen!Även Amanda coachade mig och lärde mig en hel del! Hade ingen större koll på slutartid och bländare innan jag träffade henne, men nu sitter det galant. Så efter två veckor av Amandas små påhitt, och Petras experiment så lämnar jag dem med lite mer kunskap och lite mer erfarenhet!

 

vill också rekommendera dessa fotografer till er som vill fota er själva eller era barn, de är inte bara överdrivet trevliga utan de tar väldigt fina och annorlunda bilder! så som en insider person så kan jag säga att du kommer absolut bli nöjd! 

 

Tack för denna tiden brudar! "



Höstiga och extremt söta Ella!


Sankta lucia..

Nu är Luciaskylten snart uppe och då tycker vi ju såklart att ni måste kika förbi och kolla på tjejerna och rösta på er favorit!


Olle i svartvitt ..


Go liten familj vid slakteriet!


EFTERLYSES!


Vi efterlyser en gammaldags spark och ganska mycket hö!
Någon som har detta hemma? Kontakta oss då på 0325-176 60 eller [email protected]
"Hittelön.."
Kram

Albins mysiga "Hemma-hos" bilder


Roligt vs. gulligt

Vi bara älskar att göra födelsedagskort och allt runtomkring!
Allt från fjantiga roliga kort som vi själva skrattar ihjäl oss åt till söta små vikkort,

Oftast drar det nog lite mer åt det vi själva tycker är kul. Ju fulare desto bättre! ;)

Hur gör ni era födelsedagskort, köper ni dem eller gillar ni att pyssla till det?

En gulligare variant till Ebbas 1 års dag


En födelsedagspresent till Gustaf


En Parisresa till Erik


Hugo eller Bertil?

Vad är det med det där skrynkliga nyfödda som ingen kan motstå?

Hade en knappt 8 dagar gammal kille här imorse, föräldrarna tyckte det var en liten Hugo, men hans storebror var helt inställd på att han skulle heta Bertil, precis som mormors självgående gräsklippare!
Ja varför inte?


Sneak peek inför kommande erbjudande..


Konstrundan i Sjuhärad 2011

I helgen var vi 2 av ett hundratal besökare hos Rigmor Ingmarsson (Keramik & Måleri) & Bengt-Åke Grahns (Akryl & Trä) konstutställning i en mysig ladugård i Sexdrega. De var 2 av 37 utställare som ingick i konstrundan i sjuhärad 2011! Det började med en vernissage i Rydal och sedan hade alla konstnärer sina egna utställningar i olika lokaler och ateljéer.

Vi var somsagt hos Rigmor och Bengt-Åke och de hade verkligen lyckats göra ladan jättemysig och konsten var helt otrolig, dessutom bjöd de på en massa gott, mmmm! 

I vinter kommer det vara en liten julmarknad i samma lada, det ser vi fram emot! :-)

Här kommer lite bilder från Lördagen..



KRAM FRÅN OSS!


Linnéas besök i studion


RSS 2.0