En lördag i Varberg

En liten sneak-peek från lördagens tre fotograferingar nere i Varberg, 
   Sigge och Alfred var först med sina gyllene små lockar, sedan Hedda och sist men inte minst Liam! Alla fyra var riktiga små solstrålar och det var fullt ös på stranden, och det gillar vi! :-) 
    Jag och magen försökte hålla jämn takt med kidsen och jag tycker att det gick helt okej! ;-)
   



P a p p a b ä b i s m y s



Våra bästsäljare!

Det vanligaste valet bland våra kunder är kollageramar! :-)
Oftast är de 50x50 cm och kombineras på olika sätt!
Vilken sort är er favorit?

Prisexempel med fotografering, ram och bilder ca  2300 kronor* :-)
(*vid bröllop gäller annan fotograferingsprislista)






Joar i skålen

Här är ett litet smakprov från fotograferingen med Joar, de hade med sig den sötaste lilla skålen med en kanna till, en sån där som man kommer ihåg från farmors torp :-)
    Det var tydligen inte helt lätt att sitta kvar där i, men väldigt gulligt blev det!



Favorit i repris!

Senast vi hade detta var det så himla många som tyckte det var en kul grej, så vi kör igen! :-) Nu har vi tapetserat skyltfönstret med 20x30 förstoringar för endast 100 kr! Så passa på nu om du eller din familj är med! Vi kommer byta ut bilderna allt eftersom, så håll utkik!
Välkomna! :-)




Har valen strandat?

Både jag och Petra föredrar ju det där med att vara bakom kameran, inte framför! Men efter lite Petra-tjat om att "du kommer ångra dig sen", precis som vi säger till alla gravida, kom vi till skott!
Med våra vanliga kunder bokas ju tiden alltid några veckor innan, men vi är lite som skomakarns barn och har ju lite svårare för det där med planering med oss själva, så det blev en liten spontanare ;-)

Sen valde vi självklart den allra duggigaste och kallaste dagen på året, för mig var det svinkallt men för Petra med både skadeglädje och kamera var ljuset det perfekta! ;-) 
Jag kommer nog som alla andra vara glad för att vi tog dessa bilder, trots att det där med att vara halvnaken kan kännas lite främmande ;-) 

Jag tycker att alla tjockisar ska komma till Petra, för även när du ligger där naken och utblottad så känns det med henne naturligt och bra!
Ni som vill att jag ska fota er får boka in en tid senast 5 maj för att vara garanterade att det blir jag :-)
/Amanda


Jobelidobelijubelo - språket

Svenljunga - Stockholm - Varberg
Var de än kommer ifrån brukar de vara glada, ivriga och helt fantastiska, men den största skillnaden är nog dialekten... Med lite ansträngning och teckenspråk går det la bra! ;-)


Full rulle!




Kostnadsfri nyföddfotografering

Just nu har vi ett evenemang på facebook då vi uppmärksammar vårt nyfödd-erbjudande! Självklart gäller det som vanligt alla er andra också, välkomna att boka :-)



Annie - En riktig liten solståle!

Syrran Isabella ville gärna vara med på litet hörn, sötnosarna




Grisnallen 13 dagar ung

Galet förtjust i namn, kärt barn har många namn!  
   Tippisen, snuffe, limpan, minimonsters, bus, skrollan, små gubbarna, dockan, skruttis, fisunge, älsklingen, puffen, gris, skruffen, hjärtegull, dullunge, iller, ruffset, tutu, grodan, skvätten, men det bästa jag har hört är GRISNALLE, vilka har ni på lager?

Här har vi den underbara lilla grisnallen




VÅR!




Våra bästa erbjudanden - på samma plats!




Sätt dig i ett lagom sockerrus ...

"hitte på dag" fredag den 13, är ett påhitt bara, har aldrig haft någon otur :) ....

Tuvas 21 månadersdag är idag, pratade med henne precis i telefonen, ja det är långa meningar med jobilijobelspråket & några förståliga ord därimellan som jaha, nehe, mamma, pappa. Hon är helnöjd med mina svar, & det är viktigast. Hon är så söt!


lallalla lallalla "En busschafför en busschafför det är en man med glatt humör", det bemötandet har verkligen buss4you. Som en chater till kanariöarna ungefär. en flaska bubbel 20 kr, har ni andra frågor så finns jag här framme.... framför ratten...resan går från Borås -----> Stockholm, i bekväm fart :) .


Det blir en nyfödd fotografering med prins Philip i storstaden. Stockholm i mitt <3! nära och kära får enkelt plats i mitt hjärta så Stockholm, Göteborg, Svenljunga, Sexdrega, Borås och havet.. Varberg ...födelsestaden ...åskan, blåsten,sanden,tången,lilla bäcken med barkbåtarna, kojerna vi byggde,, jag och min bästis Erika, hon byggde och jag inredde..spring i vattenspriddaren i bara underbyxan, farmor, farfar, våran kulle, koskiten, björnbären allt detta väcker minnen , härliga kustminnen. Tidigt varje vår längtar jag hem, men som vuxen har jag kommit på att jag har många hem så länge mina nära och kära är med mig. Då kan mitt hem vara precis vart som helst där de är...


Hitte på! brukar Gustaf säga när jag blir åksjuk & jag bara måste ha något sött....sött! för att stilla åksjukan, då favoriten är lakrits :), hååårda måste det vara....tror inte det är något dumt beroende utan bara ett måste!


Fast man ska ju inte använda ordet måste,, eftersom det är negativt , vissa undanfall!! ett är när lakrits ska inhandlas, då måååååste jag....


Kan vara så illa att det är socker ruset jag är ute efter...


Min lilla sötis & den stora har jag med mig.... Petra






Amanda & Erik ska få en bebis ♥

Som några av er redan vet ska jag (Amanda) och min Erik få en bebis i slutet av Juni och det känns helt underbart!
Därför kommer jag alltså inte kunna fotografera så länge till, så för alla er som har tänkt fotografera er hos mig kan det vara bra att boka in en tid snarast, medan jag fortfarande kan ta mig upp från golvet efter en barnfotografering, haha :-)
För er som vill fotografera sig hos Petra går det självklart också bra, och hon kommer ju fortsätta fotografera som vanligt!
Jag och Petra verkar tajma in våra mammaledigheter ganska bra! ;-)
Puss & Kram Amanda <3
Som några av er redan vet ska jag (Amanda) och min Erik få en bebis i slutet av Juni och det känns helt underbart!
Därför kommer jag alltså inte kunna fotografera så länge till, så för alla er som har tänkt fotografera er hos mig kan det vara bra att boka in en tid snarast, medan jag fortfarande kan ta mig upp från golvet efter en barnfotografering, haha :-)
För er som vill fotografera sig hos Petra går det självklart också bra, och hon kommer ju fortsätta fotografera som vanligt!
Jag och Petra verkar tajma in våra mammaledigheter ganska bra! ;-)
Puss & Kram Amanda <3


Fotografering mitt i natta ...

Fjärilsvingar...nejnej en tuff liten Nova 22 dagar gammal hon är lika stark som Nova i gladiatorerna. Hon är mörkretshärskare, hon vågade komma hit sent på kvällen , så sent som kl 23.00. & hon kryper nästan som en 6 månaders. Ja Nova hon är stark hon.

Hon gav mig även leenden & gäspningar & så är hon söt som en karamell !
Nova har två äldre bröder som hon behöver tampas med ;), de fick stanna hemma idag, men de kommer och fotar sig nästnästa lördag :)
Ni får gärna bjuda in er själva, era gravida vänner eller vännersvänner som är gravida :)
se vårat Nyfödderbjudande <3 med BT annons ...







Dags att beställa Studentskylt!




Pris & hitta oss

Tips!

 

Boka en timmes fotografering via telefon  0325-176 60 , mail [email protected] eller i butik. Standardpris för 1 h är 700-1300 kronor. Vi har även små specialpaket för dig som bara vill ha en snabbare fotografering.
Efter fotograferingen bokar vi en tid för visning, det sker ungefär en vecka senare och vi har då valt ut de finaste bilderna så ni enkelt kan välja vilka ni vill ha (t.ex. barnalbum med 8 bilder inkl. fotografering 1595kr).
Med de valda bilderna kan ni få ett snyggt ramkoncept, förstoringar i alla former och antal, vackra tackkort, ett album med personlig design och mycket  mer.
Har ni svårt att bestämma er hjälper vi gärna till och tipsar!

När ni ska välja bilder är det viktigt att ni får sitta i lugn och ro här hos oss. Så ett tips är att om ni har barn, skaffa barnvakt om det finns möjlighet.

Det kan vara bra att ni har diskuterat antal bilder och hur ni vill ha dem, så ni har något litet att gå på när ni kommer hit och ska välja!


Om oss

Petra Velin, Fotograf och Grundare Mail: p[email protected]

Amanda Boman, Fotograf & Säljare Mail: info@velinsfoto.se

Porträtt- och bröllopsfotograf i Västra Götaland

Velins foto

(mitt på torget)
Kindsvägen 4
512 50 Svenljunga

0325-176 60

mån-fre 10-18
lör endast tidsbokning




Är en glad prick som använder ordet "älskar" jämt, jobbar som fotograf på Velins Foto

Vill du föreviga en händelse i ditt liv? Kunna hänga upp ett porträtt av dig själv som du verkligen tycker om?

Vi fotograferar dig & dina närmaste vid de mest speciella ögonblicken i livet, nyförälskelsen, graviditeten, barnets alla åldrar, bröllop, balen, studenten, oavsett vem du är så ska glädjen & personligheten framhävas i bilderna. Favoriten i alla lägen är ett spontant inhopp i vardagskläder där enkelheten får tala. Älskar att fånga ögonblicken utan att konstla till det.

Äkthet är ordet <3...

Även i din vardag finner vi guldkornen, den härliga sommarkvällen vid sjön eller en vacker fotografering i ert hem!

Helst av allt vill vi fotografera utomhus, där ljuset är som vackrast och där bilderna kan bli så naturligt spontana som möjligt!

Vi har även en studio där vi utför alla fotograferingar när möjligheten att vara ute inte finns...I vilket fall ger vi alltid vårt yttersta för att göra just DIG nöjd med bilderna!




Maria ♥ Henrik

Är de inte för mysiga det här paret?

Eftersom det var storm och ösregn på deras bröllopsdag bestämde vi oss för att endast fotografera vigseln och spara porträttfotograferingen till en lite vintrigare dag :-)

Dagen till ära för porträttfotograferingen hade de förberätt sig med raggsockar och stövlar och trots att det var antarktis-kallt var de lika glada och mysiga som alla gånger jag träffat dem, helt otroliga!

Här är ett litet smakprov ♥




GLAD PÅSK!

Våriga lilla Tuvaluva,

Hur firar ni påsk? Vid havet, med familjen, på jobbet, vid elden eller med alla nära och kära?

Vi på Velins Foto önskar er en glad påsk!
Vi har stängt fre-mån och öppnar igen på tis den 10e April!







Söt påsktupp




L O V E




"MIT viele Liebe"

Jätte kul! ,  brudens mor kom in till oss, och bläddrade igenom Cecilia & Nicklas fantastiska bröllopsalbum. Hon bestämde sig omgående,  att de skulle få följa med henne hem.

Tänk vilken ynnest att kunna bläddra och känna att hon har sin dotter nära trots avståndet & dessutom med ett proffsigt & snyggt album där vi har förevigat brudparets kanske vackraste dag i livet.. 

Med glädje ser vi albumet lämna Sverige & vi känner oss trygga och stolta när det landar i Tyskland... 

"Med mycket kärlek" kan vi avsluta detta inlägg. Mycket kärlek visade Nicklas sin underbara Cecilia, med kramar och pussar och värme och blickar,  och vi hoppas att de får leva lyckliga tillsammans resten av livet.

Utan en enda tyskalexion, så hoppas jag att översättningen är rätt annars får ni skälla på mig eller kanske ännu bättre säga det med en fin och snäll röst så slipper jag skämmas för mina språkkunskaper, jag vågar säga /skriva det igen "Mit viele Liebe"



RSS 2.0