Mina pappor är de bästa papporna i hela världen ...

Den 13 november är det Fars Dag och då firas pappor runt om i hela Sverige inkluderat mina. Jag har det lite extra lyxigt för jag har 2 pappor, inte som ett homosexuellt par utan en bonus och en biologisk, men i mina öron låter det fel att säga bonus och biologisk. Jag vill bara säga slätt och enkelt att jag har två. Inte konstla till det, de betyder lika mycket för mig, och jag är så glad att de båda finns med i mitt liv,  fast på olika sätt.

Funderat lite fram och tillbaka den dagen jag gifter mig, ska vi ha halvtid då??,, och byta plats på papporna under middagen, kanske efter huvudrätten eller mitt i. Ska de leda mig halvägs in i kyrkan eller kanske en på vardera sida, ifall att jag svimmar, kan det ju vara bra att ha en på vardera sida. eller vart ska jag göra av dem då. Hmm det kommer nog att lösa sig!
Däremot när det är tal är det ju bra för då behöver de inte känna sig så ensamma och utstirade, utan de kan göra som de brukar peppa/syka varandra. Jan tar alltid komandot och peppar Tobban som kommer över sin scenskräck och lyckas få fram de mest underbara talen och Jan som avslappnad talare fixar det galant som vanligt. Sen en sak till, alla mina syskon är mina, inte hela eller halva eller låsats. Jag älskar alla precis som de är. En stor och härlig familj kan aldrig bli för mycket, eller?

Nu till det väsentliga... 

Du glömmer väl inte bort att fira just din pappa på fars dag? härliga och praktiska presenter till pappsen är väll vad man brukar ge, slipsen, kalsongerna och chockladasken. Men nu är det nya tag som gäller!! Hitta på något speciellt och personligt istället.

Det lilla extra, och vad är det då som är det bästa en pappa kan få? Jo det ska jag tala om, fina bilder på sina barn, eller en snygg bild på sin fru/sambo, eller varför inte en liten kul bild på husdjuren.

Passa på att skäm bort din underbara pappa med något unikt och personligt som med en härlig bild på dig själv, eller kanske tillsammans med din pappa, blir det inte av innan den 13 nov,  kan du alltid tänka att dina julklappar är säkrade.

Ta dig nu i kragen och boka omgående, så att det blir av denna gången!!
Velins foto 0325-176 60






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0