Snurriga i bollen, trötta ben & ren lycka!

Bröllop & Balmässa Åhaga i söndags

Piffning in i det sista, sen slogs dörrarna upp och människors sorl blandades av skratt och musik från scenen.
Det bjöds på välkomsbubbel, godsaker och goodiebags, ett perfekt & roligt välkomnande!
 Vi hade så kul i vår monter under hela dagen, våra tävlingar var uppskattade och bildade ibland stora folksamlingar som fick slåss om pennorna! :-)
Hela dagen gick i kärlekens tecken och vi skapade nya möten med blivande brudpar, och nyfikna ungdomar som hade funderingar över deras bal- & studentdag. Ett plus var även att nya kontakter knöts, kollegor emellan som även kommer leda till positiva samarbeten framöver. 

 Det bästa med dagen var att allt spännande fanns under samma tak, kunde inte bli mer praktiskt för besökarna. Allt ifrån nagelfixare, florister, dukningar, bal/bröllopsklänningar, bröllopsfotografer/filmare, limousiner, frisörer, och kockar/catering & en riktigt snygg modevisning. Och pricken över i, dansuppvisning av Charlotte Sinclair från Let`s Dance!

Vi hade två tävlingar under dagen; "facebooktävlingen" och "Lika som bär".
I facebooktävlingen lottade vi fram Sara Sandin som vinnare till en fotografering inkl. 5 st högupplösta bilder på skiva till ett värde av 2700 kronor.
I tävlingen "Lika som bär" skulle man hitta två bilder som var likadana i ett kollage samt skriva en motivering varför just Du skulle vinna. Denna tävling utsåg vi
Jessika Abrahamsson som vinnare med ett rätt svar (en ledsen flicka) och en otroligt fin motivering om sitt fosterbarn! Hon vinner en fotografering inkl. 3 st 18x24 bilder och 4 st 13x18 bilder till ett värde av 2785 kronor.

Grattis!



Alla ni som deltog i tävlingarna men inte vann får 50% rabatt på valfri fotografering, eftersom ni alla skrev så otroligt gulligt och roligt!

Sammanfattning av dagen ROMANTISK, ROLIG, ROLIG & trötta ben.
Vi är supernöjda & vi tar tackar för alla fina kommentarer <3

Här kommer några av de fina kommentarerna på facebook,
Hanna Ölvstam Tack för en bra mässa, ni hade klart den bästa montern
Lindqvist Alexandra Håller verkligen med Hanna Karolina Spånglund Ni hade helt underbara bilder i er monter särskilt de fina på Tuva & Eskil. Hoppas dagen blev lyckad för er. ;) Amela Ibrahimkadic Underbara bilder på bröllopsmässan i Åhaga! Hanna Ölvstam Vad duktiga ni var, en jätte fin monter, ser fram emot att bli fotograferad av er på min bröllopsdag. kram  





Ur STT i torsdags, Några frågor till Petra


Kika gärna in på länken för ett klipp från mässan
http://www.youtube.com/watch?v=LZNEFDGvbdM&feature=share




Kommentarer
Postat av: Rigmor

En fantastiskt trevlig och mysig dag.Velins foto hörde till mina favoriter pga deras moderna och uttrycksfulla stil (både bilder och sammansättningen på montern) man möttes av glädje och engagemang från dom bägge tjejerna=)

2012-02-23 @ 17:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0